• Persoonlijke aandacht en advies op maat!
  • Kwalitatief hoogwaardige trouwpakken!
  • Gemoedelijke sfeer in een gastvrije winkel!
Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 55 beoordelingen

Persoonsgegevens die wij verwerken

Vince Herenmode verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  •  Voor- en achternaam
  •  Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  •  Bankrekeningnummer (indien SEPA incasso)

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd.

We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@vince-herenmode.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Vince Herenmode verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren
  • Vince Herenmode analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

Geautomatiseerde besluitvorming

Vince Herenmode neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Vince Herenmode) tussen zit.

Vince Herenmode maakt geen gebruik van deze systemen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Vince Herenmode bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Als je klant bent (geweest) hanteren wij de standaard administratieve bewaarplicht van 7 jaar.

Delen van persoonsgegevens met derden

Vince Herenmode verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Vince Herenmode blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Vince Herenmode gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Vince Herenmode gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Vince Herenmode en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@vince-herenmode.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Vince Herenmode wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Vince Herenmode neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@vince-herenmode.nl

klanten geven ons het cijfer:

Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 55 beoordelingen

Bekijk een selectie van de reviews die onze klanten hebben gemaakt. Wij stellen de beoordelingen van onze klanten bijzonder op prijs. Dit stelt ons in staat om doorlopend te blijven werken aan een zo goed mogelijke klantervaring en dienstverlening.
Bekijk alle reviews hier.

 

Een fijne winkel word goed geholpen en mooie moderne winkel
Eise Ernst
Ik ben heel fijn geholpen door Vince! vol enthousiasme heeft hij (wat voelt als) z'n hele trouwpakken collectie bij mij aangetrokken.Zeker een aanrader als je meer wilt dan een standaard pak!
John Kaandorp
Super geholpen door Vince bij het vinden van een pak!
Rick Maarssen
Mooie kleding van prima kwaliteit en betaalbaar.
Toon Lammers
Vince is echt iemand die het leuk vindt mensen te helpen aan een mooi pak. Een sociaal mens die de tijd voor je neemt en gerust nog een bakkie koffie doet, of een biertje erbij pakt. Omdat we onze bruiloft uit moesten stellen kregen we een bosjes bloemen, heel attent. Je trouwpak uitkiezen is iets bijzonders en zeker bij Vince!
Bert Bulsink
Prachtige zaak! Mooie pakken en goede service
Jos de Boer
Voor mijn huwelijk was ik opzoek naar een mooi pak. Na wat surfen op het web naar winkels in de regio kwam ik o.a. Vince tegenZo maar zonder afspraak binnen gelopen om een eerste indruk te krijgen.Een warm welkom. En de goede eerste informatie zorgde voor een pas afspraak.Ook hier ben ik erg plezierig geholpen.Keuze uit een Zeer uitgebreid assortiment.Uiteindelijk geslaagd en een heel mooi maar ook bijzonder pak besteld.Deze werd keurig op maat gemaakt en zeer netjes en compleet geleverd met mooie schoenen.Uiteraard hebben we mede door het goede advies een heel mooie dag gehad.Vince is absoluut een aanrader.
Wilco Boekhoven
Prettige en ontspannen ervaring voor het aanmeten van een trouwkostuum.Gezellige kerel ook nog.
Olaf Hansson
Uitstekende service met aandacht voor de klant en hoogwaardige kwaliteit geboden.Uitstekend oog voor detail, een echte aanrader.
bob de bouwer
Een vriendelijk en behulpzaam en neemt de tijd voor zijn klanten en geeft een eerlijke mening wij hebben fijne ervaring en komen zeker terug
Bertha Ernst-Mulder
Mooie winkel met deskundig en eerlijk advies. Ook heel betaalbaar. Aanrader.
Gerrit Jan Prakken
Aardig denigrerende ontvangst. Zodra je daar doorheen bent is de service prima. Assortiment ziet er goed uit.
Elout
Wat een geweldige kerel. Bedank voor de riem 👍
Pieter
Vince helpt je om een goed pak te vinden goed luisterend oor vriendelijk en eerlijk neemt de tijd rustig bakje koffie + koek en daarna kleding uitzoeken met nog wat drinken erbij helemaal top goed geholpen
Hendrik Knol
En alweer geslaagd voor een mooie outfit bij Vince !Weer fijn geholpen met goed advies en een lekkere bak koffie ☕️ .Voor betaalbare mannenmode en prima advies ga je gewoon even langs bij Vince !Tot snel vriend 😉
Wio Oosten
Vince herenmode.echt een aanrader als je iets zoekt met kwaliteit.Klant is meer dan koning.Alles tot in de puntjes wordt geregeld en mee gedacht.Dit moet je echt zelf ervaren!!!In de winkel in wolvega.Zelf bezig met mijn trouwpak uitzoeken.En nu al meer dan geslaagd.
Hans Remmerswaal
Bij Vince! Herenmode heb ik mijn trouwpak gekocht. Wat een mooie ervaring.Ik vroeg of we 's middags langs konden komen, maar Vincent zei: 'Kom vanavond maar, dan nemen we alle tijd'. Allervriendelijkst werden we ontvangen in 'de kroeg' van de winkel. Verwend met koffie en lekkers.Daarna heb ik wel 10 pakken gepast, zorgvuldig voorgesorteerd door Vincent. Een uitgebreide keuze kwaliteitspakken, allemaal even mooi. Maar die ene, die sprong er uit! Dat was hem. Vincent zorgde dat alles mooi op maat werd gemaakt door de coupeuse waarmee hij samenwerkt. Een vakvrouw. Het eindresultaat was prachtig. Ik was er zo blij mee.Bij Vince! ga je niet even een pak kopen, hij maakt er een happening van die heel erg bijdraagt een de feestvreugde. De persoonlijke benadering was buitengewoon plezierig. Een pak kopen voor je huwelijk? Doe het bij Vince!
Ton Lans
Goede service en met een mooi pak de deur uit gelopen
Edwin hetebrij
Vince heeft fantastische pakken. Voor iedereen die iets bijzonders wil, ga naar Vince!
Arjen van den End
Echt een geweldige ervaring hier beleefd, een heel mooi assortiment aan trouwpakken, geeft uitstekend advies kortom helemaal geweldig. Mijn dag kon niet meer stuk. Top Vincent ontzettend bedankt.
Ju Ah
Mooie heren mode zaak die zijn uiterste best doet om de klant echt koning te laten zijn.
Martien Rood
Uitstekende service, erg leuk en vriendelijk geholpen,Mooie pakken, voldoende keus,Heeft verstand van zaken en denkt graag met je mee.Echt aan een aanrader
Johan Bekema
Ook ik ben geslaagd aan een prachtig kostuum bij Vince! Vince maakt een beleving van het vinden van 't juiste kostuum, maar heeft daarnaast ook verstand van zaken. Ontspannen, kwalitatief goed en als 't toch nog net iets anders moet fixt hij dat gewoon. Een aanrader dus!
Edze Westra
Geslaagd voor een heel mooi en onderscheidend trouwpak. Vincent is een fijne vent in de omgang en hij neemt echt alle tijd voor je. Ruime keuze en goede kwaliteit voor een nette prijs. Een echte aanrader!
Ricardo Nickelson
Als getuige was ik opzoek naar een pak maar dat was met mijn postuur lastiger dan ik dacht. Vince heeft mij super geholpen en dacht goed mee in de mogelijkheden bij wat ik voor ogen had.Service gericht en je gaat de deur niet uit voor alles naar wens is!
Corné Verschuuren
Goede service en hoge kwaliteit. Je kan op de gekste tijden terecht, staat altijd voor je klaar met koffie of een drankje.
marco bosma
Nice place and you should go there.
Sachin Sharma
In september 2019 ben ik getrouwd waarvoor ik mijn pak gekocht heb bij Vince!Vincent heeft vanaf het eerste moment heel goed meegedacht om samen met mij het perfecte pak te vinden. Tijdens de afspraken neemt hij echt de tijd om je beter te leren kennen, zodat hij je zo goed mogelijk kan adviseren. Doordat hij alleen op afspraak werkt, gaat alle aandacht naar jou, dit vond ik zelf erg prettig.Over het eindresultaat waren ik en mijn bruid dan ook heel tevreden.Ik zou iedereen dan ook aanbevelen naar Vince! te gaan.
Kaj Landkroon
Aardige man die vincent.Goeie hulp en advies bij de pakken.Een kameraad en ikzelf zijn Alle bij geslaagd voor een trouwpak.Nog een mooie korting gekregen.Ook bij de andere pas afspraken, was het gezellig en werden we weer goed geholpen!Echt een aanrader voor een pak, zoal zakelijk als trouwplakken.Hebben zelfs een biertje gedronken met vincent, tijdens passen van het pak..( was wel weekend hoor haha)Het pak paste vervolgens super.. de hele dag!!!Erg bedankt vincent,, en wie weet tot ziensDan voor een zakelijk pak.
Gijsbert Jager
Leuke winkel, top service
M. Jonkers
💃🏿
Wietske Witteveen
Persoonlijk en nemen de tijd voor jou
Hilde Dijkstra - de Haan