• Persoonlijke aandacht en advies op maat!
  • Kwalitatief hoogwaardige trouwpakken!
  • Gemoedelijke sfeer in een gastvrije winkel!
Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 39 beoordelingen

“Vakmanschap en persoonlijk contact is waar het bij mij om draait, daar wordt ik echt blij van!”

Aangenaam,

Welkom in mijn (online) atelier! Ik help je graag met alles wat je zoekt op het gebied van trendy en kwalitatieve trouwpakken.

Ik zie je graag in levende lijve, tot snel!

Vincent Zanen

Best grappig toen ik deze website heb laten bouwen, kreeg ik van mijn websitebouwer een mail dat ik iets over mij zelf moest gaan schrijven, ik denk lekker weer probeer je iets uit te laten besteden moet je alsnog aan het werk. Iets over jezelf schrijven is niet mijn sterkste punt dus we doen het dan ook maar niet. Iets over mijn winkel schrijven is dan weer geen probleem. 2 jaar geleden heb ik deze winkel overgenomen en als ik eraan terug denk baal ik er van dat ik dit niet eerder heb gedaan.

Vanaf 1 oktober zijn wij verhuist naar de winkelstraat in Wolvega om nog meer te kunnen uitbreiden en een stukje herenmode erbij te gaan doen. Als je voor een trouwkostuum langs wil komen maak dan een afspraak op een avond dan is de winkel helemaal alleen voor jou en je aanhang en heb je alle tijd om maar een juiste keuze te kunnen maken onder het genot van een bakkie of een flesje en je hebt privacy wat ook wel erg lekker is. Jij hoeft geen afspraak te maken hoor maar als je toch wat exclusief behandeld wilt worden raad ik het wel aan omdat er overdag meer klanten zijn kan ik mijn aandacht dan niet alleen aan jou geven maar je mag altijd langs komen om te kijken wat er allemaal hangt.

Ik hoop jullie snel eens te zien in de winkel of natuurlijk heel veel succes te wensen met het verder zoeken om jullie dag zo speciaal mogelijk te maken.

een herenzaak vol mogeijkheden.

Naast onze normale collectie herenkleding bieden wij ook exclusieve bruidegom mode aan, van tweedelig tot driedelige kostuums, bohemienne, royal, vintage style. Wij proberen er alles aan te doen om het assortiment zo breed mogelijk te houden.

Ook werken we samen met ander leveranciers zoals: weddingplanners, trouwambtenaren, trouwauto specialisten, video- of fotografen, patissiers, tot zelfs trouwlocatie-aanbieders. Kom naar de winkel of bel voor meer informatie.

klanten geven ons het cijfer:

Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 39 beoordelingen

Bekijk een selectie van de reviews die onze klanten hebben gemaakt. Wij stellen de beoordelingen van onze klanten bijzonder op prijs. Dit stelt ons in staat om doorlopend te blijven werken aan een zo goed mogelijke klantervaring en dienstverlening.
Bekijk alle reviews hier.

 

Bij Vince! Herenmode heb ik mijn trouwpak gekocht. Wat een mooie ervaring.Ik vroeg of we 's middags langs konden komen, maar Vincent zei: 'Kom vanavond maar, dan nemen we alle tijd'. Allervriendelijkst werden we ontvangen in 'de kroeg' van de winkel. Verwend met koffie en lekkers.Daarna heb ik wel 10 pakken gepast, zorgvuldig voorgesorteerd door Vincent. Een uitgebreide keuze kwaliteitspakken, allemaal even mooi. Maar die ene, die sprong er uit! Dat was hem. Vincent zorgde dat alles mooi op maat werd gemaakt door de coupeuse waarmee hij samenwerkt. Een vakvrouw. Het eindresultaat was prachtig. Ik was er zo blij mee.Bij Vince! ga je niet even een pak kopen, hij maakt er een happening van die heel erg bijdraagt een de feestvreugde. De persoonlijke benadering was buitengewoon plezierig. Een pak kopen voor je huwelijk? Doe het bij Vince!
Ton Lans
Goede service en met een mooi pak de deur uit gelopen
Edwin hetebrij
Vince heeft fantastische pakken. Voor iedereen die iets bijzonders wil, ga naar Vince!
Arjen van den End
Echt een geweldige ervaring hier beleefd, een heel mooi assortiment aan trouwpakken, geeft uitstekend advies kortom helemaal geweldig. Mijn dag kon niet meer stuk. Top Vincent ontzettend bedankt.
Ju Ah
Mooie heren mode zaak die zijn uiterste best doet om de klant echt koning te laten zijn.
Loes Rood
Uitstekende service, erg leuk en vriendelijk geholpen,Mooie pakken, voldoende keus,Heeft verstand van zaken en denkt graag met je mee.Echt aan een aanrader
Johan Bekema
Gave winkel, goede service en top personeel. Zeker een aanrader!!
JSW
Ook ik ben geslaagd aan een prachtig kostuum bij Vince! Vince maakt een beleving van het vinden van 't juiste kostuum, maar heeft daarnaast ook verstand van zaken. Ontspannen, kwalitatief goed en als 't toch nog net iets anders moet fixt hij dat gewoon. Een aanrader dus!
Edze Westra
Geslaagd voor een heel mooi en onderscheidend trouwpak. Vincent is een fijne vent in de omgang en hij neemt echt alle tijd voor je. Ruime keuze en goede kwaliteit voor een nette prijs. Een echte aanrader!
Ricardo Nickelson
Als getuige was ik opzoek naar een pak maar dat was met mijn postuur lastiger dan ik dacht. Vince heeft mij super geholpen en dacht goed mee in de mogelijkheden bij wat ik voor ogen had.Service gericht en je gaat de deur niet uit voor alles naar wens is!
Corné Verschuuren
Goede service en hoge kwaliteit. Je kan op de gekste tijden terecht, staat altijd voor je klaar met koffie of een drankje.
marco bosma
Nice place and you should go there.
Sachin Sharma
In september 2019 ben ik getrouwd waarvoor ik mijn pak gekocht heb bij Vince!Vincent heeft vanaf het eerste moment heel goed meegedacht om samen met mij het perfecte pak te vinden. Tijdens de afspraken neemt hij echt de tijd om je beter te leren kennen, zodat hij je zo goed mogelijk kan adviseren. Doordat hij alleen op afspraak werkt, gaat alle aandacht naar jou, dit vond ik zelf erg prettig.Over het eindresultaat waren ik en mijn bruid dan ook heel tevreden.Ik zou iedereen dan ook aanbevelen naar Vince! te gaan.
Kaj Landkroon
Aardige man die vincent.Goeie hulp en advies bij de pakken.Een kameraad en ikzelf zijn Alle bij geslaagd voor een trouwpak.Nog een mooie korting gekregen.Ook bij de andere pas afspraken, was het gezellig en werden we weer goed geholpen!Echt een aanrader voor een pak, zoal zakelijk als trouwplakken.Hebben zelfs een biertje gedronken met vincent, tijdens passen van het pak..( was wel weekend hoor haha)Het pak paste vervolgens super.. de hele dag!!!Erg bedankt vincent,, en wie weet tot ziensDan voor een zakelijk pak.
Gijsbert Jager
Leuke winkel, top service
M. Jonkers
💃🏿
Wietske Witteveen
Persoonlijk en nemen de tijd voor jou
Hilde Dijkstra - de Haan
Goede en geduldige begeleiding. Verstand van zaken!
Laurens Sierdsma
Goede adviezen, persoonlijke aandacht!
Jeroen Vleer